Despre noi

Despre noi

Hotelul  are o capacitate de 36 de camere, din care 30 care cu paturi matrimoniale si 6 cu paturi separate (oricare dintre camere se poate face camera tripla, prin adaugarea unui pat suplimentar, iar a 3-a persoana plateste doar 30 lei in plus).

Camerele au un aer elegant, dispun de aer conditionat, minibar, mobilier modern, seif, baie proprie, televizor(plasma), telefon, internet, masa de lucru, canapea, iar la cerere: uscator, masa de calcat si fiere de calcat.

Camerele sunt spatioase si au tot confortul de care aveti nevoie

Hotelul dispune si de un restaurant-pizzerie, cu o capacitate de 40 de locuri si posibilitatea de a servi micul dejun, pranzul sau cina.

Hotelul are un Information Point, cu acces internet la computerele hotelului, precum si jocuri x-box pentru copii.

Tot aici puteti folosi biblioteca pentru citit.

Receptia dispune de camere de depozitare cu bagaje si de o zona de market place(de unde puteti lua bauturi, chipsuri, geata, apa calda si apa rece.

Oferim si servicii de taxi calling.

Cei de la receptie va pot ajuta cu orice fel de informatii despre oras.

Hotelul are parcare proprie, unde puteti lasa masina, dar si bus si autocar.

Suntem foarte aproape de Spitalul Oncologic Fundeni, Stadionul National, Centrul Comercial Europa, Centrul Comercial Doraly, autostrada Soarelui.

Serviciile noastre

HOTEL NIRVANA 3*** Stele Bucuresti

www.hotelnirvana.ro

Este un hotel nou, cu un design elegant, avand 36 de camere. Toate camerele dispun de aer conditionat, minibar in camera, seif, baie proprie, mobilier modern, televizor(plasma), telefon, acces internet wireless, masa de lucru, canapea, iar la cerere avem disponibil: uscator, masa de calcat si fier de calcat.

WhatsApp chat
Suna acum
Adresa